Til forsiden
Profil Samarbejdspartnere Referencer Kontakt
COACHING KONSULTATION KRISEHJÆLP KURSER TERAPI

PROFIL
Maria Appeldorn Arrhenius
Autoriseret psykolog, konsulent, supervisor og coach

Maria Appeldorn Arrhenius arbejder som selvstændig konsulent med coaching, konflikthåndtering, proceskonsultation, undervisning samt ledelses- og organisationsudvikling. Maria er uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet og har mangeårig efteruddannelse i systemisk og narrativ konsultation hos bl.a. DISPUK, Narrativ Praksis og Inpraxis. Maria har i flere år arbejdet som intern HR Konsulent og HR Partner i hhv. A.P. Møller-Mærsk og Novo Nordisk.

Maria er optaget af, hvordan mening og handling skabes relationelt via sprog og kommunikation, hvordan læring og udvikling sker, når vi bliver inviteret til at spidse ører og lytte nysgerrigt og anerkendende efter nye og anderledes perspektiver. Når vi involverer dem, som vi normalt ikke får involveret og deres stemme bliver udfoldet og får taletid.

Marias kunder og samarbejdspartnere hæfter sig ofte ved, at der hurtigt bliver skabt en læringsplatform, hvorfra der bliver givet specifikke lytteinstruktioner så lytningen får en retning og dermed ikke bliver diffus. At der bliver stillet spørgsmål, der inviterer refleksion på banen. Maria er optaget af, at flere forskellige perspektiver holdes i live og, at der på baggrund heraf kan tages velfunderede og velovervejede beslutninger vedr. organisatoriske dilemmaer.

Som underviser og konsulent har Maria god erfaring med at skabe engagement ved at stå på en velfunderet faglig platform, dele overvejelser, refleksioner og praksiserfaringer fra sit professionelle virke og skabe forbindelser til deltagernes egne praksiserfaringer og få disse bragt i spil i selve undervisnings- eller udviklingsprocessen. Overordnet set er Maria er optaget af, hvordan hun får skabt nogle rammer, som deltagerne kan koble sig til, således, at hendes input bliver nærværende og relevante og gør en forskel i forhold til deltagernes konkrete arbejdskontekst.

Julie Rysgaard Tamakloe
Psykolog, cand.psych.aut.


Julie Rysgaard Tamakloe har stor passion for både terapeutisk og organisatorisk arbejde og har derfor erfaring fra begge områder. I praksis oplever hun, hvorledes de to områder inspirerer hinanden gensidigt til bedre og mere udviklende samtaler. De seneste tre et halvt år har Julie været psykolog og mellemleder på det socialpsykiatriske bosted Skotteruphus, hvor hun lavede individuel, par og familieterapi. Derudover varetog hun en række ledelsesmæssige opgaver, ligesom hun coachede og superviserede personalet. Julie er pt. ansat hos Novo Nordisk, hvor hun arbejder med at udvikle læring og træning i organisationen. Tidligere har Julie desuden arbejdet med rekruttering og virksomhedsudvikling, ligesom hun har undervist og holdt praksisorienterede workshops i brugen af den narrative og systemiske metode i behandlingsarbejde og organisationsudvikling.

 
DialogPartner Nørrebrogade 8, 1. tv. 2200 København N Tlf.: +45 27212370 E-mail: kontakt@dialogpartner.dk