DialogPartner

Parterapi

Med respekt

Det kan være vanskeligt at holde kærligheden tæt ind til kroppen i en hverdag med små eller store børn, to krævende arbejdsliv og måske et renoveringsprojekt ved siden af. Flere og flere par mister gejsten på hinanden og går i hårdknude omkring, hvordan de på respektfulde og livgivende måder kan favne hinandens forskelle og kommunikere, så man inviterer hinanden til nærvær, til at lytte og lade sig bevæge. 

Om forløbet

Både individuelt og som par

Jeg har lang erfaring med at have en indledende snak med jer hver især. Derefter fortsætter I med parsamtaler. De fleste kommer helskindet på den anden side. Det er en stor investering og nogle gange hårdt arbejde. Men ofte det hele værd.

Andre vælger at fortsætte i et ”forældremakkerskabs-forløb” for at tale om, hvordan de på hver deres matrikel kan være de bedst mulige forældre, hvordan dialogen kan fortsætte på en konstruktiv måde og hvordan en gensidig respekt kan opretholdes mange år frem.

Klientudtalelser

“Omsorgsfuld, indsigtsfuld & dedikeret”

― Christina, 47 år ―

“Kan klart anbefale Maria, hun hjalp mig igennem en svær tid, fik mig til at blive modtagelig og indse, at man sagtens kan tage imod hjælp fra andre og det er ok ikke at være perfekt. Af ❤️ tak til Maria”

― Louise, 44 år ―