DialogPartner

Maria Appeldorn Sjö

Autoriseret psykolog

Jeg er uddannet fra Københavns Universitet i 2006. Autoriseret af Socialministeriet i 2009.

Jeg har en baggrund dels i den organisatoriske verden, dels indenfor socialpsykiatrien. Det betyder, at jeg har en solid klinisk baggrund. Og samtidig forstår og har erfaring med hele det organisatoriske lingo med performancepres, performance appraisals, KPI’er og balanced score cards. Med den baggrund er stress og udbrændthed blevet ét af mine specialer.  

Jeg brænder for det menneskelige møde. Jeg er nærværende, lytter intenst og stiller spørgsmål, der inviterer til at reflektere over dit ståsted, dine værdier i livet og hvilke skridt, det kunne være relevant for dig at tage.

Mere om mig

Narrativ terapeutisk platform

Metodisk står jeg på en solid narrativ terapeutisk platform. Men er også inspireret af systemiske og eksistentialistiske tanker og idéer.

Al psykologfaglig forskning peger dog på, at metoden betyder mindre. Det, der betyder mest, er det menneskelige møde, at du føler dig mødt med nærvær, respekt, meningsfulde og forandringsskabende samtaler.

Det er jeg kendt for.

Jeg er specialiseret indenfor:

  • Stress og udbrændthed
  • Eksistentielle livskriser
  • Skilsmisse og parterapi
  • Konflikthåndtering
  • Undervisning og supervision

Klientudtalelser

“Omsorgsfuld, indsigtsfuld & dedikeret”

― Christina, 47 år ―

“Kan klart anbefale Maria, hun hjalp mig igennem en svær tid, fik mig til at blive modtagelig og indse, at man sagtens kan tage imod hjælp fra andre og det er ok ikke at være perfekt. Af ❤️ tak til Maria”

― Louise, 44 år ―