DialogPartner

Priser

Individuel session (50 min), 1.500kr.

Parterapi (60 min), 1.900kr.

Leder- og stresscoaching (50 min), 2.800kr.

Journaloplysninger/alle erklæringer, 8000kr

Stress psykolog pris - Hvad koster en psykolog i København og omegn? Se psykolog priser & timepris. Parterapi, konflikthåndtering, behandling osv.

Praktisk

Jeg samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a. PFA, TRYG, Codan, Skandia og Dansk Sundhedssikring. Såfremt du nærlæser din forsikringspolice, kan du oftest selv vælge psykolog. Så længe vedkommende er autoriseret, hvilket jeg er. Dermed kan sundhedsforsikringen ofte yde tilskud til dit forløb.

Jeg tager imod tilskud fra Danmark.

Der betales på dagen via mobilepay (801747).

Jeg har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring og kan derfor tilbyde første samtale indenfor 10 dage.

Erfaring, kvalitet og nærvær

Når du søger efter psykolog, er der nogle parametre, som er vigtige. Det er afgørende, at psykologen er erfaren, at psykologen er autoriseret. Desuden er det afgørende, at den psykolog, du vælger har lang og gedigen efteruddannelse. Det har jeg. Indenfor det narrative, systemiske, eksistentialistiske. Indenfor parterapi. Indenfor arbejds- og organisationspsykologi. Jeg opdaterer mig løbende ifht. nye og relevante metoder. Jeg tager jævnligt kurser og efteruddannelser. Orienterer mig løbende indenfor mit fag med de nyeste artikler, undersøgelser, udgivelser.

Det mest afgørende er dog kemien mellem psykolog og klient. Det menneskelige møde. Om du oplever du et nærvær, en varme, en menneskelig autencitet og integritet. Jeg er på den ene side fagperson. Samtidig menneske. Og du vil opleve en menneskelig intensitet i den psykologfaglige samtale.

Jeg tilbyder få samtaler om dagen. Til de samtaler jeg tilbyder, er jeg nærværende, til stede, professionelt og menneskeligt omsorgsfuld. Jeg er skarp. Jeg lytter intenst. Og kommer med relevante spørgsmål, der kan invitere dig til at reflektere over dit liv og dit ståsted. Dvs. du kommer også på arbejde. Terapeutisk. Og det skal du nok være parat til. Ellers kommer vi ingen vegne. Jeg har 17 års erfaring med stress, udbrændthed, eksistentielle livskriser, sorg, skilsmisse, samlivsbrud, livstruende sygdom, dødsfald. Samt alt indenfor arbejds- og organisationspsykologi.

Jeg ser meget frem til at møde dig!