DialogPartner

Podcast

På denne side vil der fremadrettet ligge links til eposoder af podcasten ”Knæk Stresskoden – kom godt videre efter stress”

Knæk stresskoden handler om stress. Om at ligge ned og rejse sig igen. Ledere og medarbejdere deler den helt unikke læring, som perioden har bibragt. Podcasten består af 1:1 samtaler med mennesker, der alle er kommet mere indsigtsfulde og klogere ud på den anden side.

De to interviewere er erhvervspsykologer, Julie Holst og Maria Appeldorn Sjö, med samlet mere end 30 års erfaring fra Novo Nordisk, A.P. Møller-Mærsk samt offentlige og private virksomheder som f.eks. Carlsberg, Mikkeller, Forsvarsministeriet, Danmarks Statistik, Banedanmark, Novavi, Vestas, ATP, Nets og Gentofte Kommune. Samlet har de haft mere end 5000 ledere og medarbejdere igennem stress- og personlige udviklingsforløb.

Om podcasten

Knæk stresskoden - kom godt videre efter stress

Podcasten har et ressourceperspektiv på stress. Således er vi interesseret i, hvad der hjalp den enkelte, mens de var ramt, hvordan de fik rejst sig, hvad var hjælpsomt og hvad den enkelte har taget med af læring fra stress-perioden. Dvs. hvad var brugbart, hvad har den enkelte lært og hvilke ændringer og justeringer har folk lavet, som har været berigende og livsforandrende.

Vi taler med ledere, projektledere og medarbejder, der i en periode lå ned, men rejste sig og kom derfra med nye indsigter.

Lyt til podcasten, hvor du ellers streamer din podcast på Spotify, Podimo og Mofibo